Caroussel Wedding Cards

Verdin – invitație de nuntă

Astăzi, vă prezentăm un model de invitație de nuntă care nouă ne place foarte mult:)  Este vorba despre Verdin, invitația creată special pentru o nuntă care are loc primăvara. Cu siguranță veți crede că verdele, culoarea predominantă, simbolizează prospețimea specifică acestui anoptimp, dar defapt nu este deloc aşa; sursa de inspirație, de la care s-a născut întregul conceptul, a aparținut în totalitate celor doi miri, și totul a început de la un cocktail: Apple Martini.

Și noi, la fel ca voi, am fost mirați și plăcut surprinși dar în același timp extrem de entuziasmați în fața unei astfel de provocari,  dar  după câteva variante creative s-a ales un model final, exact acela  din colajul de mai jos; o invitație fresh, cu un design modern și unic care se potrivește perfect cu personalitatea mirilor noștri.

Verdele va fi culoarea care se va afla în  centrul tematicii decorative a nunții, iar o mulțime de alte cocktail-uri vor fi prezente și pe grafica numerelor de masă de la petrecerea de nuntă, iar în curând vom prezenta și aici întreaga gamă de papetărie de nuntă din acest set.

 

 

 

Etichete:


Comentariile sunt inchise.