Caroussel Wedding Cards

Arhiva pentru Categoria ‘Invitatii’

Colecția De Luxe -invitații art deco

Tuesday, December 11th, 2018

Cu mare bucurie vă prezentăm azi o colecție nouă de invitații de nuntă, colecția Luxe.

După cum îi spune și numele această colecție reunește trei modele de invitații mai deosebite, mai luxoase care au ca și sursă de inspirație curentul Art Deco.

De ce Art Deco? Fiindca în ultimii doi ani am avut foarte multe solicitări de invitații personalizate inspirate din acest stil sau inspirate din cunoscutul roman Marele Gatsby.

Ca să înțelegm mai bine acest curent, mai jos am pregătit o scurtă descriere.

“În anii 1920-1930, ultimul cuvânt în materie de modernitate a fost dat de stilul Art Deco. Identificat cu luxul și eleganța, stilul Art Deco și-a pus amprenta asupra fiecărui obiect:de la pudrieră până la vapoarele transatlantice.

Stilul Art Deco își ia numele de la Expoziția de Arte Decorative – în franceză Arts Decoratifs– din 1925, de la Paris. După cum sugerează și numele, acest stil nu se referă la pictură și sculptură, ci la decorațiuni și grafică, punându-și amprenta pe mobilă, imbrăcăminte, obiecte personale, ilustrații de carte și afișe publicitare. Deși poate fi considerat, din anumite puncte de vedere, un stil luxos – doar cei bogați își puteau permite, de exemplu, băi lăcuite în negru – Art Deco s-a dovedit atât de popular încât trăsăturile sale caracteristice au fost, mai apoi, immitate și reproduse pe liniile de producție în masă. Ca urmare, au existat foarte puține domenii ale vieții cotidiene, între 1920 și 1930, care să nu fi fost afectate de noul stil. . Caracteristica acestui stil era linia simplificată, îndrăzneață, culorile tari și pure și – nu mai puțin important – materialele moderne, cum ar fi cromul strălucitor și bachelita. Masele plastice se utilizau într-o gamă variată de culori strălucitoare și, ca și cromul, puteau fi șlefuite pentru a le conferi luciu. Suprafețele netede, lucitoare erau un semn distinctiv al stilului Art Deco, dar se utiliza adesea și alte materiale cum ar fi sticla, ceramica, emailurile, bronzul sau fierul forjat. Artefactele Art Deco, tipic strălucitoare, erau sălile de baie, candelabrele, și accesoriile personale, cum ar fi pudrierele, ceasurile de mână, sau tabacherele.” sursa www.historia.ro.

Nu a durat mult iar caracteristicile Art Deco s-au transpus și în grafica invitațiilor de nuntă și foarte bine că acest lucru s-a întamplat fiindca sursele de inspirație pentru invitații de nuntă în stil Art Deco sunt nenumărate!

Revenind la colecția noastră, acesta cuprinde, dupa cum precizam la început, trei modele de invitații de nuntă: Golden, Glam și Decadence.

Astăzi vă prezentăm primul model din colecție și anume invitația Golden!

Modelul este compus din trei piese: invitația propeiu-zisă, plicul și cardul de confirmare.

Cartonul ales este unul special, perlat și cu discrete irizări aurii.

 

Grafica păstrează fidel caracteristicile curentului art-deco, linii drepte, forme geometrice clare și evident culoarea vedetă – auriul!

 

Plicul ales este dintr-o hârtie perlată aurie și accesorizat cu o eticheta cu inițialele celor doi miri.

 

Pentru a păstra suficient spațiu pentru grafică și pentru a nu înghesui inutil textul, am ales să imprimăm RSVP-ul pe un card separat care evident păstrează design-ul.

Paleta de culori este restrânsă, s-a folosit doar negrul pentru text iar pt grafica doar auriul.

 

Așadar, dacă visați la o nună inspirata din cunoscutul roman și mai apoi film Marele Gatsby, cu siguranța invitația de nuntă Golden se va încadra tematicii!


“Nieves” ~ invitație cu fulgi de nea

Monday, December 10th, 2018

Deși nu multe cupluri aleg ca data nunții să fie într-una dintre lunile de iarnă, noi credem cu tărie ca acest anotimp are ceva special și mai ales nunțile organizate atunci.

Modelul de invitație “Nieves”‘ vorbește despre o astfel de nuntă magică!

O multitudine de fulgi de nea au căzut pe această invitație de nuntă; grafica ei vorbește de la sine.

Fulgi cu diferite forme și culori, decorați cu cristale și imprimați pe un carton de un alb imaculat-perlat.

Plicul ales este argintiu-perlat și accesorizat și el cu un cristal, păstrând astfel tema propusă pentru invitație.

Procedeul artistic, inspirația am gasit-o, evident, în frumusețea înghețată a iernii și am vrut creăm o invitație care să încurajeze viitori miri să aleagă o luna de iarnă pentru marele eveniment.


“Ninfea” ~ invitație de nuntă cu grafică florală

Monday, December 10th, 2018

Un nou model de invitație creat special pentru nunțile anului 2019!


Cartonul ales este unul special, alb-perlat, care conferă invitației o notă discretă de prețiozitate.


Plicul este și el ales pe măsura, și este confecționat dintr-o hârtie ivoire perlată

Deasemenea, plicul este decorat cu un sistem de închidere mai special dintr-o hârtie semitransparentă imprimată și prevazută cu oetichetă cu inițialele mirilor și cristal treanslucid.

Grafica invitației este o ca o poezie!

Flori, ramuri, fluturi multicolori! O explozie de veselie și bucurie, toate menite să dea startul unei nunți perfercte la început de primăvară sau de ce nu de vară!


“Mauve” – o invitație de nuntă cu model floral

Tuesday, February 27th, 2018

Revenim la culoarea mov, nu ne putem desprinde de ea; ne inspiră în mod constant! Are ea motivele ei, este culoarea anului 2018! 🙂

Așadar, fiind în ton cu ultimele trenduri, invitația de nuntă Mauve își propune să devină invitația voastră preferată din acest an! 

Grafica florală, boemă, ne trimite cu gândul la o nuntă de vară târzie; decorul floral este imprimat pe o foaie de calc translucidă, astfel încât se poate observa textul invitației de pe cartonul de jos.

Cele două tipuri de hârtie sunt atașate una de cealaltă printr-o panglică elegantă de saten mov.

Textul invitației este elegant încadrat într-o ramă, iar pe margini mai zărim, ici-colo, frânturi din decorul floral.

Plicul are o nuață de mov-aubergine, ușor diferită de movul din grafică dar care se armonizează foarte bine cu panglica satenată.


Minunatele nunți de vară!

Thursday, February 22nd, 2018

Încet, încet se aproprie frumoasele nunți de vară pe care cu siguranță toată lumea le așteaptă, mai ales viitori miri care intră în febra pregătirilor.

Pentru cei care încă nu au găsit invitațiile de nuntă perfecte pentru evenimentul lor, le recomandăm cu mare drag două dintre modele noastre realizate în 2015 dar care prin grafica lor vor rămâne mereu în actualitate; este vorba despre invitația Volare și Volare Blue.

Grafica este identică pentru ambele modele și creionează discret câteva flori de floarea-soarelui.

Singura diferența între ele este panglica de saten, galbenă și albastru bleu-marine.

Plicurile sunt și ele alese în cele două nuanțe, galben și albastru bleu-marin.

 

Sperăm că v-am convins să alegeți unul dintre aceste modele de invitație de nuntă create special pentru o nuntă de vară care prin grafică delicată dar sugestivă și panglica de saten colorată, va fi cu siguranță unul dintre detaliile de succes ale marelui eveniment.

 


“Aster” – o invitație de nuntă în tendințele anului 2018

Tuesday, February 20th, 2018

După cum știți deja, culoarea anului 2018 este Ultraviolet, o nuanță de mov provocatoare și misterioasă.

De aceea astăzi ne-am gândit să vă prezentam un nou model din colecția noastră, invitația Aster!

Este un model cu o grafică elegantă, tip damasc, compusă doar din diferite nuanțe de mov.

Invitația este formată dintr-o suprapunere de doua texturi: cartonul alb pe care este imprimat textul și hârtia semi-transparentă de calc cu modelul damasc mov și cu o ramă care încadrează elegant numele mirilor.

Cele două părți ale invitației de nuntă sunt legate între ele cu o panglica de saten violet deschis.

Plicul este extrem de elegant și este realizat dintr-o hârtie ușor sidefata de culoare lila deschis.

Așadar, daca în acest an doriți să rezonați cu ultimele tendințe vă recomandăm invitația de nuntă Aster!

 


Invitație botez ~ “Bufnița roz”

Monday, January 22nd, 2018

Pentru că am început postările acestui an cu o invitație de botez, ne-am gândit să continuam în aceeași notă așadar astăzi vă reamintim unul dintre modele foarte căutate: ” Bufnița roz “.

Este un model de invitație de botez în nuanțe feminine de roz, dar se poate personaliza cu nuanțe de vernil. bleu sau altele astfel încât să se potrivească și pentru botezul unui băiețel.

Invitația este formată dintr-o suprapunere de doua texturi; cartonul alb pe care este imprimat textul si incadrat intr-o rama decorativa si hartia de calc semitransparenta cu o grafica vesela cu o bufnita roz.

Invitatia vine la pachet cu un plic roz-perlat care se asorteaza perfect cu paleta de culori ale modelului.

 


Invitație botez “Sarah” – o invitație delicată în nuațe de roz

Saturday, January 20th, 2018

Începem anul cu un model de invitație de botez realizat anul trecut pentru o frumusețe de fetiță, Sarah! 

Și pentru că ne-a lipsit inspirația în a gasi un nume sugestiv pentru această invitație, am ales să poarte chiar numele fetiței; ce poate fi mai sugestiv decât atât? 🙂

Paleta de culori aleasă este restrânsă și delicată; roz pal, alb și crem.

Grafica este minimalistă și feminină, textul este încadrat de o rama roz cu imprimeu floral alb dar nota distinctivă o oferă poza fetiței în alb-negru.

Cartonul folosit pentru această invitație de botez este special, este vorba despre un carton alb-perlat care oferă modelului o notă de prețiozitate.

Plicul este deasemenea de culore roz pal și cu textura perlată.

Deși la prima vedere invitația se adresează pentru botezul unei fetițe, paleta de culori poate fi foarte usor modificata și înlocuită cu nuanțe de bleu-deschis sau verde pal, în funcție de preferințele părințiilor.


Ultraviolet ~ culoarea anului 2018

Saturday, January 20th, 2018

Specialiștii de la Institutul Pantione au decis ca în acest an culoarea vedetă să fie Mov-ul Ultraviolet!

O nuanță de violet  provocatoare care transmite originalitate, ingeniozitate și o notă vizionară care ne îndreaptă spre viitor.

Complex și contemplativ, ultraviolet sugerează misterele cosmosului, intriga necunoscutului și fascinantele descoperiri care ne așteaptă.

Referitor la domeniul papetăriei de nuntă, este cu culoare extrem de versatilă, pe care o putem folosi pentru invitatii de nunta si seturi de accesorii indiferent de sezon.

S-a decis, anul acesta dragostea vibrează în mov! 🙂

sursa foto:  http://www.mrs2be.ie/purple-inspiration-board/


“Argentea” ~ invitaţie pentru o nuntă de iarnă

Tuesday, February 14th, 2017

De ce nu? Nunţiile de iarnă pot să fie la fel de fermecătoare ca şi o nuntă de vară sau primavară; secretul sta în a alege cadrul potrivit şi un decor care să se potrivească şi să se inspire din anotimpul rece.

Noi vă propunem azi un model de invitaţie de nuntă special creat pentru un astfel de eveniment; invitaţia Argentea!

2

Cartonul folosit pentru acest model este alb sidefat pentru un plus de strălucire asemeni zăpezii proaspete.

5

Grafica este reprezentată de către un peisaj de iarnă în fundal, simplu şi elegant.

4

Plicul este şi el preţios şi se încadrează perfect în tematiă, culoare lui fiind argintie, una din culorile din paletarul iernii.

6

Dacă iubiţi iarna şi visaţi la o nuntă în acest decor de poveste, invitaţia Argentea este alegerea perfectă!

3

7