Caroussel Wedding Cards

Arhiva pentru Categoria ‘Stationery’

Culori primavara 2013

Sunday, January 20th, 2013

Specialistii institutului Pantone au decis care sunt culorile vedete ale primverii 2013! Anul acesta privirea ne este incantata de zece nuante pline de viata! Noi  vom folosi cateva dintre ele in modele de invitatii cu tematica de primavara-vara iar dupa cum stiti deja, oricare dintre modele deja existente in catalogul nostru poate fi personalizat dupa dorintele voastre; combinatile de culori pot fi inspirate din paleta de culori de top ale acestui an iar grafica invitatiilor este intotdeauna la alegerea voastra:) Flori, frunze, motive geometrice sau abstracte, poza voastra, fulgi de nea sau arabescuri exotice, toate aceste elemente isi gasesc loc pe cartoanele sidefate sau texturate ale invitatiilor de nunta, alegerea, ca de obicei, va apartine!

 

 

 


O nunta minunata de primavara

Thursday, July 26th, 2012

5 mai 2012, Anda si Marian! O nunta verde, o nunta superba! Vorbele noastre sunt de prisos, imaginile spun totul, fac cat o mie de cuvinte.

Totusi, ar trebui sa spunem doar cateva vorbe… ca am cunoscut-o pe Anda la inceputul acestui an cand era in cautarea invitatiilor de nunta, un model deosebit, unicat si modern, care sa se asorteze perfect cu toate detaliile nuntii.

Asa a luat nastere invitatia Verdin (pe care ati vazut-o intr-un articol anterior) si de acolo toate celelalte articole de papetarie de nunta: meniu, numar de masa si meniu special de cocktail-uri.


Crearea lor a fost o adevarata aventura, mai ales grafica numerelor de masa!  Mireasa s-a ocupat chiar ea de cautarea fotografiilor, si dupa indelungi dezbateri si cautari, poze cu diferite specialitati de cocktail-uri si-au luat locul pe cartonasele cu numerele de masa.

Decorul nuntii a fost un adevarat spectacol, tonuri si nuante felurile de verde, aranjamente florale cu garoafe verzi si albe, yoko, mere verzi , lamaie si kiwi, orhidee verde in buchetul Andei si un tort delicios cu buline maro si evident verzi:)

Aranjamentele floarale au fost facute de Gloria Events, tortul cofetaria Saveur, invitatii de nunta si articole papetarie de nunta Caroussel Wedding Cards.

Casa de piatra si multa fericire va dorim!
Catalog Invitatii de nuntă

Sunday, February 6th, 2011

După ore în şir de sortare şi numerotare, am reuşit în sfârşit  să alcătuim un catalog online, unde puteţi viziona toate modele nostre de invitaţii de nuntă.

În partea dreaptă a blogului se poate vedea butonul CATALOG, care printr-un simplu click vă trimite spre călătoria virtuală în lumea invitaţiilor Caroussel.

Vizionare plăcuta!


Tendinţele anului 2011 pentru invitaţiile de nuntă

Thursday, December 16th, 2010

Specialiştii au decis! Anul 2011 ne întâmpină cu o explozie de idei creative pentru invitaţiile de nuntă, atât din punct de vedere coloristic, cât şi al unui tip de design nou, inovativ.

Culorile la modă pentru invitaţii şi papetărie de nuntă în general vor îmbrăţişa o gamă destul de variată astfel încât oricine să poate alege şi totodată să se încadreze “in fashion”.

Turcoazul va fi culoarea vedetă în 2011 indiferent de tipul de invitaţie de nuntă ales; iar în combinaţie cu nuanţe pastelate ca şi crem, piersică, nisipiu, galben, rezultatul va fi unul mai mult decât surpinzător.

Institului Pantone a publicat lista de culori ale anului viitor, culori care vor fii întâlnite peste tot, în media, modă şi binenţeles şi în domeniul nunţiilor. Honeysuckle, Russet, Coral Rose, Regatta, Blue Curacao, Beeswax, Lavander, Silver Peony şi Silver Cloud sunt, se pare, culorile care ne vor încânta privirile şi care ne vor inpira în 2011.

Sursele de inspiraţie pentru design-ul invitaţiilor de nuntă sunt deasemenea foarte variante şi le vom prezenta aici pe fiecare în parte.

Rustic-chic, se va încerca, pe cât posibil, întoarcerea la tradiţie, la un stil rustic amestecat cu o notă de modernism, de style-ish. Ca şi culori, se vor folosi nuanţele pământii, culoarea lemnului, culoriile florilor de câmp.(poza 1,www.wileyvalentine.com)

Vintage, invitaţiile în stil vintage vor fii iar la modă şi anul viitor. Ce înseamnă vintage în materie de invitaţii de nuntă? Înseamnă în mare parte accesorizarea invitaţiilor cu dantelă, perle, folosirea unor poze cu patină de vechi (sepia), şi îmbinarea unor culori ca dusty pink, crem, duck eggs.(poza 2,3,4, www.bstudioweddinginvitations.com)

 RSVP- “répondez s’il vous plait” răspunde-ţi vă rog, este cardul prin care mirii solicită un răspuns din partea invitaţiilor cu privire la participarea sa nu la eveniment.

Bijuteriile, se vor folosii pentru un plus de eleganţă şi strălucire, se vor decora invitaţiile sau plicurile cu diferite bijuterii în ton cu design-ul principal al invitaţiei sau cu tema generală a nunţii.

Cultural-style, multe cupluri se vor întoarce la moştenirea lor culturală ca inspiraţie pentru invitaţiile de nuntă. (poza 5, www.maharaniweddings.com)

Art-deco, mişcarea artistică de la inceputul secolului 20, revine în atenţia designerilor şi impune folosirea siluetelor grafice sau a diferitelor forme geometrice sau arhitecturale, iar ca şi culori, nuanţele metalice, negrul, albastru safir.(poza 6, www.ruffledblog.com)

Outdoor-chic, inspiraţia este natura şi se va opta pentru nunţiile în aer liber,în grădină sau pe o pajişte; grafica de pe invitaţii va cuprinde flori, păsări, fluturi, copaci.(poza 7, www.thepinkorange.com.wordpress)

Save the date, cel mai modern şi nonconformist mod de a înmâna o invitaţie de nuntă, mirii optează pentru un scurt filmuleţ cu ei doi ca protagonişti prin care îşi anunţă nunta. Acest tip de invitaţie (pe format electronic) se va oferii doar acelora care dispun de un calculator, iar pentru restul se vor comanda câteva invitaţii clasice pe suport de hârtie.
Calendar 2011

Wednesday, December 8th, 2010

Poate încă nu aţi găsit cadoul perfect pentru cei dragi, poate magazinele nu vă mai inspiră, nu mai aveţi idei şi poate anul acesta doriţi să dăruiţi ceva mai special, mai deosebit, mai puţin tradiţional….şi ce poate fii mai potrivit decât un calendar de birou?

Am pregătit pentru voi un calendar 2011 care are ca şi suport o carcasă transparentă ca de cd, fiecare lună are un design spectaculos, colorat, o grafică asortată cu luna pe care o reprezintă.

Credem noi, că acest calendar ar putea fii în anul acesta  cadoul pe care puteţi să îl dăruiţi oricui, un gest frumos, un cadou care să ne ghideze pe toţi de-a lungul anului care va urma, un cadou făcut din inimă, acum înainte de Crăciun…..

Comenzi  la telefon 0753361372 sau pe adresa de e-mail carousselcards@yahoo.com