Caroussel Wedding Cards

Arhiva pentru Categoria ‘Palete de culori’

Culorile anului 2015

Sunday, January 25th, 2015

Specilaistii Pantone au decis si de aceasta data care sunt culorile  anului 2015! Este vorba de zece nuante electrizante, pline de viata dintre care culoarea vedeta, Marsala, un rosu burgund, care cu  siguranta iese in evidenta!

 


Sand ~ Pantone 2014

Thursday, January 30th, 2014

Una dintre culorile vedetă ale acestui an este Sand; o nuanţă care ne duce cu gandul la vacanţă, la mare şi nisip, o culoare visătoare!

Sand este o culoare neutră  foarte uşor de asortat cu alte culori puternice şi cu atitudine; noi am folosit această nuanţă pentru o invitaţie de nuntă personalizată  de anul trecut. Mai multe despre acest model de invitaţie, in articolul următor, rămâneţi aproape!:)

 

 


Emerald green 2013

Monday, July 8th, 2013

Emerald Green este culoarea nuntiilor 2013 aleasa de catre institutul Pantone; este o culoare fresh si eleganta in acelasi timp, care poate fi combinatata cu succes cu multe alte nuante frumoase pentru a crea impreuna un decor de nunta ca-n povesti!

Cat despre invitatiile noastre, acestora li  se poate personaliza atat grafica cat si cartoanele folosite cu aceasta minunata nuanta de verde smarald!

 


Poppy red!

Friday, June 14th, 2013

Popy red, o alta culoare din tendintele acestui an; o nuanta vibranta, jucausa si foarte chic! Foarte potrivita pentru o nunta de vara, undeva outdoors, pe un fundal de camp auriu si binenteles de maci, o multitudine de maci!

Se combina foarte armonios cu alb, ivory, auriu, sau pentru curajosi chiar si cu verde smarald, pentru un contrast puternic si cu multa personalitate.

Iar voi, viitorii miri, puteti alege invitatia Florabella,  un model de invitatie cu o grafica florala cu maci si cu o combinatie armonioasa de alb si rosu intens.

 

 

 


African violet

Wednesday, February 27th, 2013

Intr-un articol anterior va prezentam culorile anului 2013. Astazi ne concentram pe una dintre ele; African Violet este nuanta de mov vedeta a acestui an! O culoare extrem de placuta si indragita de multi viitori miri, din experienta noastra de pana acum. Pentru nuntiile de primavara sau vara, poate fi culoarea perfecta, inspira eleganta, prospetime, vitalitate.

Oricare dintre modele noastre de invitatii poate fi recreat folosind aceasta culoare, atat la grafica cat si la cartoane sau accesorii. Deasemenea, suntem oricand pregatiti sa realizam un model de invitatie nou, care sa reuneasca preferintele voastre si sa oglindeasca cat mai fidel povestea voastra de dragoste!

 


Culori primavara 2013

Sunday, January 20th, 2013

Specialistii institutului Pantone au decis care sunt culorile vedete ale primverii 2013! Anul acesta privirea ne este incantata de zece nuante pline de viata! Noi  vom folosi cateva dintre ele in modele de invitatii cu tematica de primavara-vara iar dupa cum stiti deja, oricare dintre modele deja existente in catalogul nostru poate fi personalizat dupa dorintele voastre; combinatile de culori pot fi inspirate din paleta de culori de top ale acestui an iar grafica invitatiilor este intotdeauna la alegerea voastra:) Flori, frunze, motive geometrice sau abstracte, poza voastra, fulgi de nea sau arabescuri exotice, toate aceste elemente isi gasesc loc pe cartoanele sidefate sau texturate ale invitatiilor de nunta, alegerea, ca de obicei, va apartine!

 

 

 


Colaj foto 3: culori de iarnă

Monday, December 5th, 2011

Căutaţi inspiraţie pentru o nuntă de iarnă?  Să ştiţi ca totul începe de la culoare, iar pentru asta este suficient sa vă uitaţi pe fereastră, cu o cană de ceai fierbinte între palme, şi să admiraţi culorile specifice acestui anotimp.

Astăzi va prezentăm doar una dintre multiplele combinaţii de culori inspirate de feeria de iarnă; albastru, alb, gri, bleu marine, reprezintă o paletă rece de nuanţe, dar îmbogăţită cu detalii  argintii, se potriveşte perfect pentru o nuntă superba care poate să aibă loc în ianuarie sau februarie.

Nu vă rămâne acum decât să aşteptaţi cuminţi prima ninsoare, care din păcate  se încăpăţânează să apară, iar apoi, cu un creion în mână să vă notaţi pe o foaie de hârtie tot cea ce are ea să vă povestească mai frumos….

 

 


Colaj foto 2: nuntă în octombrie

Tuesday, October 25th, 2011

Deși multă lume este împotriva “împrumutului” de sărbători, noi ne-am gândit să furăm doar puțină inspirație de peste ocean și să cream pentru voi un tablou inspirat din tematica de Halloween; binențeles, l-am adaptat într-un colaj foto de nuntă care are ca și culori centrale orange și negru.

Cei care au nunta în luna lui octombrie,mai  spre sfărșit, se pot inspira în alegerea unei teme centrale, din celebra noapte de Halloween, care deși pare macabră, poate fi foarte bine transformată într-o veritabilă sursă inspirațională.

Combinația de culori mai sus precizată, zicem noi că este minunată și potrivită pentru o nuntă la final de octombrie.

Pentru decorul meselor puteți opta pentru dovleci și flori portocalii, deserturi cu ciocolată neagră, lumânări orange la pervaze și dantelă neagră la tort sau la rochia de mireasă.

Macabrul va întâlni magia și farmecul, rafinamentul va încânta  fiecare inviat în parte, toate împreună vor forma o atmosferă caldă de toamnă, de visare.

Iar la desert puteți degusta o fantastică plăcintă cu dovleac și înghețată de vanilie!

xoxo

 


 

 


Colaj foto 1: nuanțe de toamnă

Saturday, October 15th, 2011

Iată și primul articol inspirațional pe care l-am pregătit cu drag pentru voi!:) Iar fiindcă afară avem parte de o toamnă minunată, nu ne-a fost greu deloc în a ne decide care vor fi primele combinații de culori despre care vom povesti.

Nu credem că există un anotimp mai potrivit pentru o nuntă decât toamna; peisajul de afară vă poate ajuta și inspira în toate alegerile, legate atât de locație cât și de fiecare mic detaliu al decorului. Primul pas este întotdeauna alegerea unei combinații de două sau trei culori, cu care veți putea jongla pe tot parcursul pregatirilor.

Multitudinea de nuanțe de afară, tabloul perfect echilibrat coloristic, este primul loc de unde puteți căuta inspirația. Tonuri de orange, galben, ruginiu, maro, crem, violet sau purpuriu pot crea întotdeauna o paletă de culori perfectă pentru nunta voastră.

Orange și crem, muștar și purpuriu, maro chocolate și violet, ruginiu și auriu, oricare dintre aceste asocieri de culori se potrivesc foarte bine și sunt extrem de ușor de folosit și pentru aranjamentele florale sau decorul de pe mese.

Sperăm să gasiți combinația perfectă pentru nunta voastră și deasemenea să aveți un weekend minunat!


xoxo

 

 

 


Palete de culori, inspirație pentru fiecare nuntă

Thursday, October 13th, 2011

Ni s-a întâmplat de foarte multe ori ca mirii noștri să fie  indeciși cu privință la combinațiile de culori de pe invitația aleasă.  Optau inițial pentru combinații asemănătoare cu cele ale decorațiunile de la nuntă, iar apoi doreau să diversifice paleta, și ajungeam la aproape altă gamă de culori decât cele cu care am început, sau înclinau încrezători spre tonuri care nici cum nu se potrivesc unele lângă altele.

Din acest motiv, vrem să venim în ajutorul tuturor perechilor de viitori miri, cu articole legate de aceasta temă, care deși pentru unii este un subiect la îndemână, pentru alții, poate crea adevărate conflicte.

Exista o mulțime de surse inspiraționale pentru alegerea paletei de culori perfecte pentru nunta voastă; începând cu anotimpul în care are loc aceasta, la culoarea pantofilor de mireasă, decorul sălii unde va avea loc petrecerea, sau pur și simplu o amintire comuna, plăcută, care vă leagă de o anumită nuanță (roșul aprins al florilor din primul buchet de trandafiri, portocaliul unui apus romantic, albastru nesfârșit al valurilor mării…)

Nu contează care vă este până la urma sursa de inspirație, atâta timp cat vă încântă privirile de fiecare dată!

Iar pentru ca rezolvarea acestei probleme să fie mai la îndemâna tuturor, vom pregăti cu drag pentru voi articole și colaje care sperăm noi să vă ajute.

xoxo