Caroussel Wedding Cards

Arhiva pentru Categoria ‘Despre’

Ultraviolet ~ culoarea anului 2018

Saturday, January 20th, 2018

Specialiștii de la Institutul Pantione au decis ca în acest an culoarea vedetă să fie Mov-ul Ultraviolet!

O nuanță de violet  provocatoare care transmite originalitate, ingeniozitate și o notă vizionară care ne îndreaptă spre viitor.

Complex și contemplativ, ultraviolet sugerează misterele cosmosului, intriga necunoscutului și fascinantele descoperiri care ne așteaptă.

Referitor la domeniul papetăriei de nuntă, este cu culoare extrem de versatilă, pe care o putem folosi pentru invitatii de nunta si seturi de accesorii indiferent de sezon.

S-a decis, anul acesta dragostea vibrează în mov! 🙂

sursa foto:  http://www.mrs2be.ie/purple-inspiration-board/


Povestea macilor de pe blog

Thursday, February 27th, 2014

Mai multe persoane au observat, de cateva zile, banner-ul cel nou cu maci, din partea dreaptă a blog-ului; l-am ataşat din dragoste   pentru o buna prietenă şi din respect pentru munca şi implicarea ei în campanii de intrajutorare.

Bannerul poartă numele ” In memoria Sofiei”  -Asociația “Sfântul Nicolae și Sfântul Efrem cel Nou”.

Din păcate, povestea Sofiei şi a macilor nu este o întâmplare fericită, dar care a fost, printre multe lacrimi şi dureri, sursa de inspiraţie pentru înfiinţarea aceste asociaţii care are ca scop, aşa cum scrie pe pagina lor oficiala:  “Nu ne-am propus lucruri mari, doar bucurii mici pentru cei aflați în suferință.”

Cu drag vă sugerăm să vizitaţi pagina asociaţiei iar apoi să hotărâţi, fără nici un fel de constrângeri, dacă din puţinul sau belşugul vostru vreţi să ajutaţi şi pe alţii… mai puţin norocoşi.

În memoria Sofiei, cu ajutorul Sfântului Nicolae, marele Ierarh al Lichiei și al Sfântului Efrem cel Nou pornim acum la drum. Pornim cu aceleași speranțe mărunte – să dăm de mâncare celui flămând, să-l îmbrăcăm pe cel gol, să-l săturăm pe cel însetat, să-l alinăm pe cel aflat în suferință. Un drum pe care ne rugăm să ne fie iertate păcatele și privim mereu spre Cer. Aşa să ne ajute Dumnezeu!” ~ 29 octombrie 2013, 

Nicoleta Moraru (Țintea), Președintele Asociației “Sfântul Nicolae și Sfântul Efrem cel Nou”
 
mai multe detalii gasiti pe adresa lor:  http://www.inmemoriasofiei.blogspot.ro/


Culori primavara 2013

Sunday, January 20th, 2013

Specialistii institutului Pantone au decis care sunt culorile vedete ale primverii 2013! Anul acesta privirea ne este incantata de zece nuante pline de viata! Noi  vom folosi cateva dintre ele in modele de invitatii cu tematica de primavara-vara iar dupa cum stiti deja, oricare dintre modele deja existente in catalogul nostru poate fi personalizat dupa dorintele voastre; combinatile de culori pot fi inspirate din paleta de culori de top ale acestui an iar grafica invitatiilor este intotdeauna la alegerea voastra:) Flori, frunze, motive geometrice sau abstracte, poza voastra, fulgi de nea sau arabescuri exotice, toate aceste elemente isi gasesc loc pe cartoanele sidefate sau texturate ale invitatiilor de nunta, alegerea, ca de obicei, va apartine!

 

 

 


Palete de culori, inspirație pentru fiecare nuntă

Thursday, October 13th, 2011

Ni s-a întâmplat de foarte multe ori ca mirii noștri să fie  indeciși cu privință la combinațiile de culori de pe invitația aleasă.  Optau inițial pentru combinații asemănătoare cu cele ale decorațiunile de la nuntă, iar apoi doreau să diversifice paleta, și ajungeam la aproape altă gamă de culori decât cele cu care am început, sau înclinau încrezători spre tonuri care nici cum nu se potrivesc unele lângă altele.

Din acest motiv, vrem să venim în ajutorul tuturor perechilor de viitori miri, cu articole legate de aceasta temă, care deși pentru unii este un subiect la îndemână, pentru alții, poate crea adevărate conflicte.

Exista o mulțime de surse inspiraționale pentru alegerea paletei de culori perfecte pentru nunta voastă; începând cu anotimpul în care are loc aceasta, la culoarea pantofilor de mireasă, decorul sălii unde va avea loc petrecerea, sau pur și simplu o amintire comuna, plăcută, care vă leagă de o anumită nuanță (roșul aprins al florilor din primul buchet de trandafiri, portocaliul unui apus romantic, albastru nesfârșit al valurilor mării…)

Nu contează care vă este până la urma sursa de inspirație, atâta timp cat vă încântă privirile de fiecare dată!

Iar pentru ca rezolvarea acestei probleme să fie mai la îndemâna tuturor, vom pregăti cu drag pentru voi articole și colaje care sperăm noi să vă ajute.

xoxo

 

 

 


Catalog Invitatii de nuntă

Sunday, February 6th, 2011

După ore în şir de sortare şi numerotare, am reuşit în sfârşit  să alcătuim un catalog online, unde puteţi viziona toate modele nostre de invitaţii de nuntă.

În partea dreaptă a blogului se poate vedea butonul CATALOG, care printr-un simplu click vă trimite spre călătoria virtuală în lumea invitaţiilor Caroussel.

Vizionare plăcuta!


Despre invitatii…cu dragoste

Wednesday, April 7th, 2010

Cartoane colorate cu diferite texturi, panglici de saten sau organza, cristale, perluţe şi paiete, toate adunate lângă o imaginaţie bogată şi o inimă binevoitoare, nu pot decât să creeze invitaţia perfectă, modelul la care aţi visat pentru ziua nunţii voastre.

În funcţie de preferinţele mirilor, până acum s-au aşezat pe invitaţiile noastre o multitudine de vise…flori, mămăruţe, fulgi de nea, inimi,  frunze de toamnă sau fire de iarbă. Orice e binevenit, atâta timp cât vă încântă pe voi, clienţii noştri; orice model grafic se poate asorta cu un carton şi cu un plic potrivit, astfel încât rezultatul final să mulţumească toate privirile.